Temeljni program usposabljanja svetovalcev za razvoj kakovosti v izobraževanju odraslih
 
V okviru programa temeljnega usposabljanja za nove svetovalce za kakovost, v katerega je vključenih 20 udeležencev, bomo izpeljali drugi del usposabljanja (8. in 9. marec).
 
Tretji dan usposabljanja si bomo pogledali ugotovitve pregleda SWOT analiz, ki jih v času med prvim in drugim delom izvedbe programa pripravijo udeleženci. Predstavili jim bomo kazalnike kakovosti v izobraževanju odraslih in se z njimi pogovorili o Listini kakovosti in vlogi svetovalca za kakovost v zvezi z njo (izkušnje pri oblikovanju in uporabi Listine kakovosti bodo z udeleženci delile tudi tri že delujoče svetovalke za kakovost). Pogovarjali se bomo tudi o vlogi svetovalca za kakovosti pri opredelitvi aktivnosti kakovosti v letnem delovnem načrtu in letnem poročilu o delu.
 
Četrti dan usposabljanja bo namenjen obravnavi teme Svetovalec za kakovost v izobraževanju odraslih in timsko delo ter komunikacija v kolektivu v zvezi s kakovostjo.
 
Usposabljanje izvajamo v okviru projekta ESS Krepitev kompetenc strokovnih delavcev na področju vodenja inovativnega vzgojno-izobraževalnega zavoda v obdobju od 2016 do 2018.


 
Izobraževalni dogodki
Uspešno smo izpeljali delavnico Spretnosti prepričljivega nastopanja in učinkovitega učenja
Izpeljali smo pilotno izvedbo programa Izobraževanje na daljavo in vloga e-mentorja
Uspešno smo izpeljali Usposabljanje na delovnem mestu
Arhiv dogodkovSkrivnost dobrega poučevanja je spoštovanje učencev.
(Ralph Waldo Emerson)
  
© 2003-2017 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 13.12.2017, 10:48
Zadetki: 4612133 , računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Đorđević