Izvajanje in spremljanje programov andragoškega spopolnjevanja v letu 2017

Iz naše ponudbe programov bomo v skladu z aktualnimi potrebami za različne ciljne skupine izobraževalcev odraslih izvajali različne programe andragoškega usposabljanja in spopolnjevanja. Občasno bomo organizirali petkova srečanja, ki so namenjena mreži izobraževalnih organizacij in vsem drugim, ki delujejo na področju IO.

Glede na zanimanje bomo za študente pedagogike in andragogike s Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani izvedli strokovne predstavitve s področja delaACS ter študijske prakse.

Za udeležence bomo v skladu z internim aktom "Pravila o potrdilih, ki jih izdaja ACS" pripravili potrdila o uspešno zaključenem usposabljanju oz. spopolnjevanju. Nudili bomo svetovanje kandidatom za priznavanje znanjapri pripravi vlog za priznavanje, komisija za priznavanje že pridobljenega znanja bo pri vseh opravila tudi strokovni pregled vlog. Kandidatom, ki bodo izpolnjevali pogoje za priznanje predhodno pridobljenega znanja, bomo izdali sklepe o priznanju le-tega. Pripravili bomo analizo o zadovoljstvu udeležencev v naših programih usposabljanja in spopolnjevanja.

Zagotavljali bomo IKT podporo dejavnosti usposabljanja in spopolnjevanja andragoških delavcev (spletna stran, spletna programoteka, spletne učilnice, aplikacija za spremljanje izobraževalne dejavnosti). Po opravljenem testiranju nove IKT aplikacije za spremljanje izobraževalne dejavnosti bomo v letu 2017 aplikacijo vpeljali v izobraževalno dejavnost ACS in razvili nov modul za kreiranje statistik izpeljanih usposabljanj po različnih spremenljivkah.


 
Izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovPlemenito je učiti se, še bolj plemenito je učiti druge.
(Mark Twain)
  
© 2003-2020 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 24.01.2020, 08:29
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Ðorđević
Politika zasebnosti