Izpeljali smo delavnico Učne metode in tehnike v izobraževanju odraslih
 
Konec januarja smo na ACS izpeljali 2-dnevno delavnico Učne metode in tehnike v izobraževanju odraslih, na kateri je bilo prisotnih 23 udeležencev, od tega večina, kar 91% predstavnic ženskega spola. Največ, skoraj 70% udeležencev je imelo visoko oz. univerzitetno izobrazbo. Prihajali so iz različnih izobraževalnih organizacij, petina jih v njih opravlja vlogo organizatorja izobraževanja, med njimi pa so bili tudi vodje izobraževanja in programskih področij, učitelji ter drugi strokovni delavci.
 
Z izpeljano delavnico in njeno vsebino so bili zelo zadovoljni, tudi razmerje med teoretskim in praktičnim delom je večina udeležencev ocenila kot ustrezno. Kot najbolj zanimive vsebine so izpostavili: spoznavanje različnih učnih metod dela in njihova uporaba, motivacija udeležencev, praktično delo in primeri, postavljanje ciljev, timsko delo, itd. Nekateri so nam povedali, da bi si želeli še več praktičnega dela, želeli bi si izvedeti še kaj več o učnih tipih in delovanju možganov.

Z metodami dela so bili zelo zadovoljni, všeč jim je bilo delo v skupinah. Zelo so pohvalili tudi predavatelja Mirana Morana, ocenili so ga kot predavatelja z veliko pozitivne energije, odprtega za pogovore in dvosmerno komunikacijo, predavatelja, ki zna poslušati, in povzeti zadeve ter se vedno tudi prepriča, da so res vsi udeleženci razumeli, kar je povedal.

Andragoškemu centru so se zahvalili za odlično izpeljano delavnico in napisali, da se že veselijo naših naslednjih izobraževanj.


 
Izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovPrvi korak pri iskanju znanja je tišina, drugi poslušanje, tretji pomnjenje, četrti vaja in peti – učenje drugih.
(Solomon Ibn Gabirol)
  
© 2003-2022 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 11.04.2022, 09:13
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Ðorđević
Politika zasebnosti