Spretnosti učinkovitega poučevanja na delovnem mestu

18. februarja, ter 4. in 18. marca 2015, smo za še eno zaključeno skupino notranjih predavateljev iz podjetja DARS, izpeljali 24-urno delavnico z naslovom Spretnosti učinkovitega poučevanja na delovnem mestu. Na usposabljanju je bilo prisotnih 11 udeležencev, delavnico je izvajal Miran Morano, zunanji sodelavec ACS.

Tekom usposabljanja so udeleženci izboljšali svoje trenerske sposobnosti in  zakladnico svojih znanj dopolnili z nekaterimi novimi psihološkimi znanji in pedagoškimi instrumenti. Z izpeljanim usposabljanjem, samo vsebino programa in z metodami dela, ki jih je uporabljal predavatelj,  jih je bilo več kot 90% zelo zadovoljnih. Kot najbolj zanimive vsebine so izpostavili: predavatelj kot prenašalec znanja, motiviranje udeležencev, metode in tehnike poučevanja in njihova uporaba, ter delo v heterogenih skupinah.

Prav vsi udeleženci so bili s predavateljem zelo zadovoljni, napisali so, da jim predstavlja vzor, kakšen mora biti predavatelj. Všeč jim je bilo, ker je ves čas usposabljanja upošteval njihove želje in predloge ter jim pomagal, da so spoznali različne načine, kako se lahko na predavanje dobro in sistematično pripravijo.
  
Izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovSamoučenje je, trdno verjamem, edino resnično učenje.
(Isaac Asimov)
  
© 2003-2022 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 11.04.2022, 09:13
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Ðorđević
Politika zasebnosti