Petkov zajtrk z EPALE

V okviru petkovega srečanja smo 27. marca 2015 pripravili "petkov zajtrk z EPALE" - Ajda Turk s CMEPIUS-a nam je predstavila spletno platformo za izobraževanje odraslih v Evropi, večjezično (spletno) skupnost, namenjeno izobraževalcem odraslih v Evropi.

Izobraževalci, raziskovalci, akademiki, mentorji, odločevalci ter vsi tisti, ki imajo aktivno vlogo v izobraževanju odraslih v Evropi, lahko na tem spletnem mestu najdejo najrazličnejše informacije in novice o aktualnih vsebinah v izobraževanju odraslih v Sloveniji in tudi drugod po Evropi.

Spletni portal se sproti (tehnično in vsebinsko) dograjuje in širi, trenutno pa so na slovenski strani dostopne informacije o aktivnostih v skupnosti: koledar dogodkov, kjer so objavljeni aktualni dogodki s področja izobraževanja odraslih (seminarji, konference in druga izobraževanja), v novinarskem središču lahko sledimo aktualnim novicam, v spletnem dnevniku (blog) spremljamo objave in komentarje s področja izobraževanja odraslih v Sloveniji intudi Evropi, v Informacijskem središču pa zaenkrat najdemo različne slovenske inevropske dokumente ter zbirnike največkrat komentiranih blogov in najbolj ocenjene novice.

Slovenska različica platforme EPALE se nahaja na spletnem mestu https://ec.europa.eu/epale/sl/home-page.


 
Izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovVedno sem se pripravljen učiti, čeprav mi ni vedno všeč, da me poučujejo.
(Winston Churchill)
  
© 2003-2022 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 11.04.2022, 09:13
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Ðorđević
Politika zasebnosti