Za nami je uspešno izpeljana delavnica Spretnosti prepričljivega nastopanja in učinkovitega učenja

Za še eno zaključeno skupino notranjih predavateljev iz podjetja Aerodrom Ljubljana, d.o.o., smo konec konec februarja izpeljali 24- urno andragoško usposabljanje z naslovom: Spretnosti prepričljivega nastopanja in učinkovitega učenja. Na delavnici je bilo prisotnih 15 udeležencev, vodila sta jo zunanja sodelavca Andragoškega centra Mirjam Dominko in Miran Morano.

Z izpeljano delavnico so bili  udeleženci zelo zadovoljni, pohvalili  so oba predvatelja, zelo so bili zadovoljni z metodami dela, ki sta jih uporabljala in tudi z učnim gradivom, ki so ga prejeli. Bi si pa želeli še več praktičnih nastopov, ta izkušnja jim je bila zelo dragocena. Naučili so se vzpostavljati dober stik v skupini, pripaviti spodbudno učno okolje, smiselno uporabljati različne metode in tehnike poučevanja, ter samozavestno nastopati v različnih vlogah izobraževalca odraslih.

Andragoški center, kot organizatorja izobraževanja so zelo pohvalili, večina jih že dolgo ni bila na tako vsebinsko in organizaicjsko dobro izpeljanem usposabljanju. 
Izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovSamoučenje je, trdno verjamem, edino resnično učenje.
(Isaac Asimov)
  
© 2003-2022 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 11.04.2022, 09:13
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Ðorđević
Politika zasebnosti