Izpeljali smo delavnico Spretnosti prepričljivega nastopanja in učinkovitega učenja

V sodelovanju z Univerzo v Ljubljani smo 9.,10. in 15. novembra 2016, za zaključeno skupino 24-ih predavateljev iz različnih fakultet, izpeljali 24- urno o usposabljanje z naslovom: Spretnosti prepričljivega nastopanja in učinkovitega učenja. Delavnico sta vodila zunanja sodelavca Andragoškega centra Mirjam Dominko in Miran Morano.

Udeleženci so se  naučili bolj samozavestno nastopati v različnih vlogah izobraževalca odraslih, izboljšali so svoje predavateljske sposobnosti, spoznali različne metode in tehnike, s katerimi bodo lažje prepoznavali potrebe udeležencev, zakladnico svojih znanj pa so obogatili in dopolnilil z novimi psihološkimi in pedagoško andragoškimi znanji.

Z izpeljano delavnico, tako vsebinsko kot organizacijsko, so bili zelo zadovoljni. Kot najbolj zanimive vsebine so izpostavili: Uporaba različnih pripomočkov, Kako izboljšati svoj nastop, Načini obvladovanje treme, Priprava predstavitve in nastopi pred sodelavci. Zelo dragaocene pa so jim bile povratne informacije, ki so jih dobili po opravljenjem nastopu. 

Pohvalili so oba predvatelja, njuno strokovnost in zavzetost. Nekateri so posebej poudarili, da je bil Miran Morano res odličen, saj jih je v dveh dneh zelo veliko naučil. Na koncu so se nam zahvalili za priložnost, ki jih je bila dana in napisali, da bi si želeli še več podobnih usposabljanj in izobraževanj.

Izvedba programa je bila financirana s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Evropskega socialnega sklada. 
Izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovPrvi korak pri iskanju znanja je tišina, drugi poslušanje, tretji pomnjenje, četrti vaja in peti – učenje drugih.
(Solomon Ibn Gabirol)
  
© 2003-2022 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 11.04.2022, 09:13
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Ðorđević
Politika zasebnosti