Uspešno smo izpeljali delavnico Učne metode in tehnike v IO
 
Za zaključeno skupino učiteljev iz Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra iz Kamnika, smo 11. in 12. novembra 2016 izpeljali 2-dnevno delavnico Učne metode in tehnike v izobraževanju odraslih, na kateri je bilo prisotnih 21 udeležencev.
 
Z izpeljano delavnico in njeno vsebino so bili učitelji v več kot 90% zelo zadovoljni, saj so imeli po dolgem času priložnost, da se udeležijo res zanimive delavnice. Všeč jim je bilo, ker so veliko delali v skupinah, razmišljali o suverenosti učitelja in dojemanju verbalno abstraktnega tipa udeleženca, spoznavali so različne metode in tehnike, ki jih bodo z veseljem uporabili pri svojem nadaljnjem delu.

Vsi so pohvalili predavatelja Mirana Morana, njegovo strokovnost in odličnost. Napisali so, da je resnično ves čas delal na način, ki jim ga je tudi predstavljal. Zelo se je potrudil in pripravil spodbudno učno okolje, poskrbel za ustvarjalno in sproščeno vzdušje ter znal ustreči njihovim željam in potrebam.
 
Na koncu so se nam zahvalili za dva res lepa izobraževalna dneva z upanjem, da se kmalu spet srečamo. Ena od udeleženk je napisala: " Želim si, da bi bila vsa izobraževanja tako zanimiva in kvalitetna".
 
Izvedba programa je bila financirana s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Evropskega socialnega sklada.


 
Izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovSamoučenje je, trdno verjamem, edino resnično učenje.
(Isaac Asimov)
  
© 2003-2022 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 11.04.2022, 09:13
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Ðorđević
Politika zasebnosti