Za nami sta dve uspešni izpeljani delavnici Spretnosti prepričljivega nastopanja in učinkovitega učenja
 
V mesecu aprilu in maju smo za dve skupini notranjih predavateljev iz Slovenskih železnic, izpeljali 24-urno usposabljanje z naslovom Spretnosti prepričljivega nastopanja in učinkovitega učenja. Usposabljanji sta vodila zunanja sodelavca Andragoškega centra, Mirjam Dominko in Miran Morano.
 
Na obeh delavnicah je bilo skupaj prisotnih 33 udeležencev, večina jih je izrazila veliko zadovoljstvo, da so se uposabljanja lahko udeležili. Pohvalili so oba predavatelja, všeč so jim bile metode in tehnike, ki sta jih uporabljala, zadovoljni so bili tudi z učnim gradivom, ki so ga prejeli. Najvišjo povprečno oceno v obeh skupinah je bila deležna tema Priprava na nastop in praktična izvedba nastopa in sicer je dobila v aprilski skupini čisto 5, v majski pa 4,9.
 
Bi si pa nekateri udeleženci želeli še več praktičnih nastopov, ta izkušnja jim je bila zelo dragocena. Naučili so se vzpostavljati dober stik v skupini, pripaviti spodbudno učno okolje, smiselno uporabljati različne metode in tehnike poučevanja, ter samozavestno nastopati v različnih vlogah izobraževalca odraslih.

Andragoški center, kot organizatorja izobraževanja so zelo pohvalili, večina jih že dolgo ni bila na tako vsebinsko in organizaicjsko dobro izpeljanem usposabljanju.


 
Izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovVsak dan se naučiš česa novega, če si pozoren.
(Ray Leblond)
  
© 2003-2022 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 11.04.2022, 09:13
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Ðorđević
Politika zasebnosti