Izpeljali smo delavnico na temo povečanja zavzetosti zaposlenih
 
Za zaključeno skupino 12 notranjih mentorjev in inštruktorjev iz NEK-a, smo 9. in 10. maja 2017 v njihovih prostorih izpeljali 16-urno Usposabljanje za povečanje zavzetosti zaposlenih. Delavnico je vodila zunanja sodelavka Andragoškega centra, Nataša Škofic Kranjc.

Glavni cilj usposabljanja je bil krepitev zmagovalne zavzetosti, tako na osebni ravni, kot tudi širše. Oboje namreč pripomore k izboljšanju prenosa informacij med izvajalci izobraževanja in udeleženci, vpliva na povečanje samozavesti na različnih delovnih področjih, posledično pa se izboljša tudi komunikacija med posamezniki in skupinami.
 
Udeleženci so bili z vsebino delavnice in prejetim učnim gradivom zadovoljni. Kot najbolj zanimive vsebine so izpostavili: Pozitivni telesni in mentalni odzivi za energeniziranje predavatelja, Ravni osebne sposobnosti in Vpliv uporabljenih metod in tehnik na strukturo, strategijo in izrabo delovno-učnega postopka.
 
Udeleženci so pohvalili predavateljico Natašo Škofic Kranjc, več kot 80% jo je za upoštevanje njihovih želja in potreb ocenilo odlično.
 


 
Izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovDotikam se prihodnosti. Učim.
(Christa McAuliffe)
  
© 2003-2022 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 11.04.2022, 09:13
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Ðorđević
Politika zasebnosti