Vodenje in usmerjanje odraslih k učenju
Uvodno srečanje, 14.5.2010 Zaključno srečanje, 18.6.2010
V okviru podprojekta Usposabljanje za andragoško delo smo konec junija zaključili e-usposabljanje z naslovom Vodenje in usmerjanje odraslih k učenju.

Za udeležence smo na Andragoškem centru Slovenije organizirali dve srečanji: uvodno srečanje je potekalo 14. maja, zaključno pa 18. junija. Med srečanji je 5 tednov pod vodstvom tutorja učenje potekalo v spletni učilnici. 

Petnajst udeležencev je na usposabljanju spoznalo glavne značilnosti in kompetence učinkovitega učitelja odraslih, temeljne oblike sodelovanja med vodjem izobraževanja odraslih in učitelji, povezave med pogledi učiteljev na učenje in znanje ter njihovimi stili poučevanja. Dobili so vpogled v značilnosti osebnega izobraževalnega načrta in se seznanili z različnimi problemi in težavami na področju izobraževanja odraslih, ki jih je, če želimo uspešno delati z odraslimi udeleženci, dobro poznati.

Ob zaključku usposabljanja smo s pomočjo evalvacijskih vprašalnikov ugotovili, da so bila pričakovanja udeležencev, tako glede vsebin, organizacije, kot tudi uporabljenih metod dela v celoti izpolnjena, posebej pa so pohvalili predavatelje v programu usposabljanja in e-mentorje v spletni učilnici.

  
Izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovDotikam se prihodnosti. Učim.
(Christa McAuliffe)
  
© 2003-2022 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 11.04.2022, 09:13
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Ðorđević
Politika zasebnosti