Izpeljali smo delavnico Izvedbeni načrt v individualnih organizacijskih modelih

Od 15. do 17. novembra je na Andragoškem centru potekala delavnica z naslovom Izvedbeni načrt v individualnih organizacijskih modelih poklicnega in strokovnega izobraževanja, katere se je udeležilo 17 strokovnih delavcev iz različnih organizacij, ki izvajajo izredno izobraževanje.

Prvi dan so se udeleženci seznanili z vsebinami nacionalnega in izvedbenega kurikula ter individualnim organizacijskim modelom v izrednem izobraževanju. Spoznali so tudi poglobljeno načrtovanje pred vpisom v program. Drugi dan so aktivno sodelovali na delavnici o uvodnem spoznavanju udeležencev in izdelovali osebni izobraževalni načrt. Zadnji dan je bil namenjen načrtnem razvijanju zmožnosti za samostojno učenje, pripravi načrta ocenjevanja znanja ter spremljanju izpeljave izvedbenega načrta pri individualnem organizacijskem modelu.

Velika večina udeležencev (skoraj 70 odstotkov) je bila zelo zadovoljna z usposabljanjem. Kot najbolj zanimive vsebine so izpostavili pripravo osebnega izobraževalnega in izvedbenega načrta ter načrta ocenjevanja znanja. Pohvalili so učno gradivo in dokumentacijo/obrazce. Zelo zadovoljni so bili z delom predavateljic, ki so jih z vsebinami pritegnile in vzpodbudile k razmišljanju. Visoko so ocenili pogoje za delo in obveščanje pred izvedbo usposabljanja.

Pilotno izvedbo delavnice je delno financiralo Ministrstvo za šolstvo in šport. 
Izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovNi verjetno, da bi bilo znanje jutri manj pomembno, kot je danes.
(dr. Zoran Jelenc)
  
© 2003-2022 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 11.04.2022, 09:13
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Ðorđević
Politika zasebnosti