Vpliv komunikacijskih kompetenc na kakovost učenja in poučevanja

V prostorih Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije smo 1. in 2. februarja 2011 uspešno izpeljali delavnico Vpliv komunikacijskih kompetenc na kakovost učenja in poučevanja. Udeležilo se jo je 19 kmetijskih svetovalcev iz celotne Slovenije, vodila jo je predavateljica Sandra Bohinec Gorjak.

Udeleženci so se na začetku seznanili z najbolj pogostimi teoretičnimi opredelitvami kompetenc in pridobili jasen vpogled v vlogo komunikacijskih kompetenc na področju izobraževanja odraslih. V nadaljevanju delavnice pa so osvojili veliko praktičnih veščin, ki jim bodo lahko v pomoč pri nadaljnjih ravnanjih v izobraževalnem procesu.

Ob zaključku usposabljanja nas je zanimalo, kako so bili z izobraževanjem zadovoljni. V evalvacijskih vprašalnikih so udeleženci izrazili veliko zadovoljstvo nad predavateljico in vsebinami, ki so jim bile posredovane. Zahvalili so se nam za dobro opravljeno delo in napisali, da bi si želeli, da bi tovrstna izobraževanja postala del njihovega stalnega strokovnega spopolnjevanja. 
Izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovPlemenito je učiti se, še bolj plemenito je učiti druge.
(Mark Twain)
  
© 2003-2022 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 11.04.2022, 09:13
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Ðorđević
Politika zasebnosti