Izvedbeni načrt v individualnih organizacijskih modelih
Polna predavalnica Predavateljica Natalija Žalec Predavateljica Breda Zupanc Igra vlog z Raduško Žepič

Med jesenskimi počitnicami (3. in 4. november) smo za zaključeno skupino učiteljev Šolskega centra Ptuj izvedli prilagojen program z naslovom Izvedbeni načrt v individualnih organizacijskih modelih poklicnega in strokovnega izobraževanja.

Dvodnevne delavnice se je udeležilo 34 učiteljev Višje strokovne šole, ki so pod vodstvom Natalije Žalec, spec., Raduške Žepič in Brede Zupanc spoznali nacionalni in izvedbeni kurikul v individualnem organizacijskem modelu oz. obliki, ocenjevenje kot element kurikula, kako načrtovati pred vpisom v program in spoznati udeležence, kako pripraviti osebni izobraževalni načrt ter spremljati izpeljavo izvedbenega načrta v individualnih organizacijskih oblikah.

Z izpeljanim usposabljanjem je bilo na splošno zadovoljnjih oz. zelo zadovoljnih 91,6% udeležencev, z vsebino pa skupaj 90,5% udeležencev. Kot najbolj zanimive vsebine so izpostavili uvodno spoznavanje udeležencev, načrtovanje ocenjevanja in priprava osebnega izobraževalnega načrta. Posebej so pohvalili predavateljico Raduško Žepič. 
Izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovNi verjetno, da bi bilo znanje jutri manj pomembno, kot je danes.
(dr. Zoran Jelenc)
  
© 2003-2022 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 11.04.2022, 09:13
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Ðorđević
Politika zasebnosti