Peta izvedba delavnice Zakonodaja in vodenje dokumentacije na področju izobraževanja odraslih

13.marca 2012 smo zaradi res velikega zanimanja, na Andragoškem centru Slovenije izpeljali že peto ponovitev delavnice Zakonodaja in vodenje dokumentacije na področju izobraževanja odraslih. Na delavnici je bilo prisotnih 27 udeležencev iz različnih izobraževalnih organizacij za odrasle. 

V evalvacijskih vprašalnikih so napisali, da so bili z izobraževanjem zadovoljni predvsem zato, ker so lahko ves čas aktivno sodelovali. Posebej so pohvalili predavateljico, ki je poleg obravnavanih vsebin dopustila veliko možnosti za izmenjavo mnenj in izkušenj. Razumela je, da se želijo udeleženci predvsem pogovarjati o problemih, s katerimi se srečujejo in jim je to tudi omogočila. Opisali so jo kot strokovno in zelo prijazno inšpektorico.

Ker je bil na delavnici večji poudarek namenjen področju izobraževanja odraslih, je eden izmed udeležencev napisal, da bi moral inšpektorat v večji meri podpirati izobraževalce odraslih in Ministrstvu za izobraževanje, znanost, kulturo in šport podati tudi kakšen konstruktiven predlog, ki bi olajšal njihovo delo. Zakonodaja je včasih precej "neživljenjska", v praksi zadeve delujejo drugače.

Pohvalili so Andragoški center, ki je pripravil ta zanimiv program in napisali, da si želijo, da taka izobraževanja potekajo vsake dve leti - s tem bi imeli možnost izmenjave izkušenj, hkrati pa bi bili seznanjeni tudi z vsemi novostmi. 
Izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovVsak dan se naučiš česa novega, če si pozoren.
(Ray Leblond)
  
© 2003-2022 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 11.04.2022, 09:13
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Ðorđević
Politika zasebnosti