Projektno delo v izrednem poklicnem in strokovnem izobraževanju
Sproščeno vzdušnje na 1. delavnici Metoda kreativnega pisanja Izdelki metode kreativnega pisanja Ena od predstavitev projektnih nalog Delovno vzdušje

12. aprila 2012
smo v okviru ESS projekta Izobraževanje in usposabljanje strokovnih delavncev v izobraževanju odraslih od 2011 do 2014 zaključili 3-dnevno delavnico (2., 3. in 12.4.2012) z naslovom Projektno delo v izrednem poklicnem in strokovnem izobraževanju.

Delavnico smo izpeljali v Tacnu za 21 učiteljev Policijske akademije. Udeleženci so bili zelo motivirani in so ves čas aktivno sodelovali. Skoraj 93% jih je bilo z izpeljanim usposabljanjem na splošno zadovoljnih oz. zelo zadovoljnih. Ravno tolikšen odstotek jih je bilo zadovoljnih oz. zelo zadovoljnih z vsebino usposabljanja. Posebej so pohvalili vse predavateljice: "Bile so odlično pripravljene in medsebojno so sodelovale."

Kot zelo zanimive vsebine so izpostavili: korake za pripravo projektnega dela, različne metode za izbor tem za projektno delo (metoda kreativnega pisanja), izdelavo ter samo predstavitev projetnih nalog.

Vzdušje na delavnici je bilo zelo ustvarjalno in sproščuje, o čemer "govorijo" tudi priložene fotografije.


 
Izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovUčinkovito poučevanje je morda najtežje delo.
(William Glasser)
  
© 2003-2022 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 11.04.2022, 09:13
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Ðorđević
Politika zasebnosti