Izpeljali smo delavnico Vpliv komunikacijskih kompetenc na kakovost učenja in poučevanja

20. in 21. februarja 2013 smo na ACS  izpeljali delavnico Vpliv komunikacijskih kompetenc na kakovost učenja in poučevanja. Udeleženci, na delavnici jih je bilo prisotnih 15, so prihajali iz različnih izobraževalnih organizacij iz vse Slovenije, dobra tretina jih v organizaciji opravlja delo organizatorja izobraževanja.

Predavateljica jih je najprej seznanila  s teoretičnimi opredelitvami kompetenc, v nadaljevanju pa so spoznali še Korthagenov model jedrne refleksije in se seznanili z različnimi ravnmi refleksij (na ravni okolja, vedenjskih vzorcev, kompetenc, identitete in poslanstva). 

Udeleženci so bili z izpeljano delavnico zelo zadovoljni. Pohvalili so predavateljico Sandro Bohinec Gorjak, ki je po njihovem mnenju vsebine predstavila zelo sistematično in jih podprla z veliko praktičnimi primeri. Všeč jim je bilo, ker je z njimi ves čas  vzpostavljala  zelo dober in upoštevala njihove želje in predloge. Andragoškemu centru kot organizatorju usposabljanja in spopolnjevanja pa so se zahvalili za vsebinsko dobro pripravljeno delavnico in napisali, da si želijo, da se kmalu spet srečamo na kakšni podobni delavnici. 
Izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovPrvi korak pri iskanju znanja je tišina, drugi poslušanje, tretji pomnjenje, četrti vaja in peti – učenje drugih.
(Solomon Ibn Gabirol)
  
© 2003-2022 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 11.04.2022, 09:13
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Ðorđević
Politika zasebnosti