Javni nastop in retorika - ogledalo naše poslovnosti
 
28. marca 2014 smo za zaključeno skupino učiteljev in predavateljev iz Razvojno izobraževalnega centra Novo mesto, uspešno izpeljali delavnico Javni nastop in retorika – ogledalo naše poslovnosti. Prisotnih je bilo 17 udeležencev, predavateljica je bila zunanja sodelavka Andragoškega centra Slovenije, Irena Potočar Papež.

Udeleženci so se tekom usposabljanja seznanili z veščinami javnega nastopanj, spoznali  značilnosti besednega in nebesednega sporočanja ter različne načine obvladovanja treme pred javnim nastopanjem.

Z vsebinami in samo izpeljavo delavnice je bilo zelo zadovoljnih ali zadovoljnih večk kot 90 odstotkov udeležencev. Všeč jim je bilo, ker so bile vsebine podkrepljene s prakitčnimi primeri, zato jih bodo lahko koristno uporabili pri svojem nadaljnjem delu. Predavateljca je bila s strani udeležencev zelo pohvaljena. Napisali so, da je izredno dinamična in pozitivna oseba, odlična predavateljica z veliko energije, ki jo prenaša na ostale udeležence. Delavnico je vodila nevsiljivo, udeležence pa je med seboj ves čas povezovala.


 
Izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovPrvi korak pri iskanju znanja je tišina, drugi poslušanje, tretji pomnjenje, četrti vaja in peti – učenje drugih.
(Solomon Ibn Gabirol)
  
© 2003-2022 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 11.04.2022, 09:13
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Ðorđević
Politika zasebnosti