Uspešno zaključili prvo leto v podprojektu Usposabljanje za andragoško delo .
E-motivacija E-motivacija Sodobni pristopi k učenju in poučevanju Sodobni pristopi k učenju in poučevanju
V okviru podprojekta Usposabljanje za andragoško delo smo v oktobru in novembru 2009 uspešno izpeljali tri programe usposabljanja.

V okviru aktivnosti Usposabljanje andragoških delavcev smo v skladu z aktualnimi potrebami izpeljali dve delavnici za zaključeni skupini. Na prvi delavnici Sodobni pristopi k učenju in poučevanju je bil poudarek na prepoznavanju značilnosti izobraževanja odraslih ter spoznavanju različnih načinov in metod, kako oblikovati predavanje glede na različne učne tipe. Na drugi delavnici z naslovom Osebna in strokovna odličnost predavatelja pa so se udeleženci seznanili z različnimi vlogami, s katerimi se kot izobraževalci odraslih srečujejo pri svojem delu (učitelj, predavatelj, trener, coach).

E-usposabljanje Motivacija odraslih za učenje je potekalo v kombinaciji tradicionalnega usposabljanja in usposabljanja v spletni učilnici. Potrudili smo se, da so udeleženci po zaključenem usposabljanju dobili odgovore na vprašanja, ki so jih najbolj zanimala in sicer - kako čim bolj vzpodbuditi odrasle udeležence, da se vključijo v učne aktivnosti in kako jim pomagati, da zastavljene učne cilje tudi dosežejo. 
Izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovUčiti pomeni učiti se.
(Japonski pregovor)
  
© 2003-2022 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 11.04.2022, 09:13
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Ðorđević
Politika zasebnosti