Uspešno smo izpeljali delavnico Metode in tehnike v izobraževanju odraslih
 
22. novembra 2013 smo za zaključeno skupino učiteljev in predavateljev iz LU Krško izpeljali delavnico Metode in tehnike v izobraževanju odraslih. Na delavnici je bilo prisotnih 18 udeležencev, predavatelj je bil zunanji sodelavec Andragoškega centra, Miran Morano.
 
Udeleženci so spoznali najpogosteje uporabljene metode in tehnike učinkovitega poučevanja odraslih in se naučili, kako lahko posamezne metode in tehnike konkretno uporabijo v praksi. Analizirali so vzorce poučevanja, ki so jih razvili na osnovi lastnih izkušenj in raziskovali možnosti za bolj učinkovito in dinamično poučevanje odraslih udeležencev.
 
Z izpeljano delavnico so bili zelo zadovoljni. Posebej so pohvalili predavatelja, ki je znal vzpostaviti odličen stik z udeleženci. Všeč jim je bil njegov način motiviranja udeležencev, dinamičnost, moderiranje celotnega učnega procesa in uporabljene metode dela.
 
Andragoškemu centru so se zahvalili za dobro izpeljano spopolnjevanje in napisali, da si želijo še več tovrstnih izobraževanj.

Izobraževalna dejavnost ACS, datum izpisa: 13.08.2020, 20:14:37