SPLETNA APLIKACIJA ZA SPREMLJANJE DELOVANJA MREŽE SSU

Navodila za uporabo aplikacije za spremljanje delovanja središč za samostojno učenjePečnik Erika (avtorica), Neda Đorđević (urednica), 2009

Izdajatelj in kraj izdaje: Andragoški center Slovenije, Ljubljana

Središča za samostojno učenje v Mreži SSU spremljajo dejavnost organiziranega samostojnega učenja po zastavljeni metodologiji Andragoškega centra Slovenije. Ob deseti obletnici začetka delovanja prvih središč za samostojno učenje v Sloveniji je ACS v sodelovanju z Mestno knjižnico Ljubljana (takrat Knjižnico Otona Župančiča) in podjetjem IT Niansis razvil spletno aplikacijo za spremljanje delovanja Mreže središč za samostojno učenje.

Navodila, ki jih je pripravila Erika Pečnik, so namenjena lažjemu razumevanju delovanja spletne aplikacije in uporabnim napotkom za kar največji izkoristek možnosti, ki jih ponuja. Nastala so na pobudo ACS in so bila del učnega gradiva na Izpopolnjevanju za uporabo nadgrajene aplikacije za računalniško spremljanje delovanja središč za samostojno učenje, ki smo ga izpeljali sredi decembra 2009. Izobraževanje je bilo namenjeno vsem, ki uporabljajo spletno aplikacijo ali jo v prihodnosti nameravajo uporabljati.

Za ogled publikacije kliknite tukaj. 
Izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovUčenje je odkrivanje, da je nekaj mogoče.
(Fritz Perls)
  
© 2003-2022 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 06.01.2022, 13:38
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Ðorđević
Politika zasebnosti