Opredeljevanje in merjenje učinkov v organizaciji, ki izobražuje odrasle
 
6. junija 2018 pripravljamo usposabljanje s področja kakovosti izobraževanja odraslih za zaključeno skupino udeležencev. Usposabljanje o opredeljevanju in merjenju učinkov v izobraževanju odraslih bomo izpeljali za učitelje in strokovne delavce iz treh organizacij, ki izobražujejo odrasle: Zavoda za izobraževanje in kulturo Črnomelj, Ljudske univerze Kočevje ter Centra za izobraževanje in kulturo Trebnje.
 
Udeleženci bodo usvajali in poglabljali znanje za načrtno in sistematično delo pri spremljanju in vrednotenju učinkov svojega dela – izobraževanja, izobraževalnih dejavnosti in projektov. Spoznali bodo, kaj so učinki izobraževanja odraslih, kako jih opredeljujemo, kako jih merimo in kako si pripravimo ustrezen instrumentarij za merjenje. Razmišljali bodo, zakaj je dobro, da se v procese spremljanja, presojanja in vrednotenja učinkov izobraževanja odraslih vključujejo vsi zaposleni in zunanji sodelavci, ki se pri svojem delu srečujejo z vprašanji kakovosti.
 
Delavnico bosta vodili sodelavki Andragoškega centra Slovenije, dr. Tanja Možina in Jasmina Orešnik Cunja.
 
Usposabljanje je zaokrožena celota, hkrati pa en izmed modulov v Programu temeljnega usposabljanja za vzpostavitev in nadgradnjo notranjega sistema kakovosti v organizaciji za izobraževanje odraslih – Mozaik kakovosti. Več informacij o celotnem programu si lahko preberete na povezavi http://url.sio.si/3hX.
 
Pilotno izvedbo modula bomo organizirali s pomočjo ESS projekta "Strokovna podpora področju pridobivanja temeljnih kompetenc 2016 - 2022".


 
izobraževalni dogodki
Načrtovanje in moderiranje procesov na usposabljanjih in spopolnjevanjih
Dobra predstavitev - ključ do uspeha
Iskanje učinkovitih in verodostojnih informacij na spletu
Arhiv dogodkovVsak dan se naučiš česa novega, če si pozoren.
(Ray Leblond)
  
© 2003-2019 Andragoški center Slovenije, datum zadnje spremembe: 13.02.2019, 08:51
Računalniška izvedba: Franci Lajovic, Iztok Lapanja, Robert Šmalc, urednica: Neda Đorđević 
Politika zasebnosti