Dogodki

Petkovo srečanje v znamenju analiz izvajanja in spremljanja programov andragoškega usposabljanja in spopolnjevanja ter otvoritve velike predavalnice ACS

Ljubljana, ACS, 09.11.2022

Tokratno strokovno srečanje, ki ga za zaposlene ponavadi organiziramo ob petkih, smo zaradi zasedenosti predavalnic izpeljali v sredo, 𝟬𝟵. 𝟭𝟭. 𝟮𝟬𝟮𝟮.

Sodelavke iz Središča za kakovost in izobraževanje so najprej predstavile metodologije zbiranja podatkov o udeležencih in izvedenih programih. V nadaljevanju so izpostavile ključne podatke in informacije iz analiz programov usposabljanja in spopolnjevanja, ki jih na podlagi interne spletne aplikacije v podporo izobraževalni dejavnosti ACS pripravljamo od leta 2019 .

Pokukali smo v portal 𝗠𝗼𝗷 𝗔𝗖𝗦 𝘀𝗽𝗼𝗽𝗼𝗹𝗻𝗷𝗲𝘃𝗮𝗻𝗷𝗲, ki smo ga nadgradili z modulom 𝗠𝗼𝗷 𝘃𝗶𝗱𝗲𝗼. Zaposleni imajo sedaj dostop do video posnetkov z internih usposabljanj, ki smo jih v preteklih letih izpeljali v okviru nalog Usposabljanje zaposlenih ACS za krepitev IKT kompetenc za izvajanje izobraževanja na daljavo in IKT orodja za optimizacijo delovnih procesov in digitalizacijo.

Srečanje smo zaključili z demonstracijo premične stene in simbolično otvoritvijo velike predavalnice ACS.

Analize so dostopne na spletni strani Andragoško spopolnjevanje - AS.