Dogodki

Nove spletne strani izobraževalne dejavnosti ACS - Andragoško spopolnjevanje

Ljubljana, ACS, splet, 06.02.2023

Konec leta 2022 smo odprli nove spletne strani v podporo izobraževalni dejavnosti ACS – Andragoško spopolnjevanje (AS) (https://izobrazevanje.acs.si).

Ena od glavnih novosti je koledar načrtovanih izobraževanj, ki je prej deloval na samostojnem portalu MOJ ACS, sedaj pa se nahaja na vhodni spletni strani Andragoško spopolnjevanje pod NAPOVEDUJEMO. Na desni strani koledarja je ikona MOJ ACS SPOPOLNJEVANJE, ki je bližnjica za vstop v portal na povezavi https://moj.acs.si vsem že registriranim uporabnikom portala. Tisti, ki še niste registrirani, to opravite s prvo prijavo na izobraževanje, preko e-prijavnice. 

Med drugimi izpostavljamo tudi andragoške poklice in vloge; predvsem tiste, s katerimi se izobraževalci odraslih najpogosteje vključujejo v naše programe usposabljanja in spopolnjevanja, npr. vodja in organizator izobraževanja IO, svetovalec/svetovalka v IO, svetovalec za kakovost, mentor ŠK, mentor PUM-O, itn.

Med dogodke predstavljamo novosti na področju izobraževalne dejavnosti ACS ter izpeljana izobraževanja. Na koncu vhodne strani posebej izpostavljamo nove strokovne publikacije na področju izobraževanja odraslih, ki jih najdete na Knjižni polici.

Vabimo vas, da si vzamete čas in se “sprehodite” po njej.