Reševanje konfliktnih situacij v učnih in svetovalnih situacijah odraslih udeležencev

23. in 24. novembra vas vabimo, da se nam pridružite na dvodnevni delavnici Reševanje konfliktnih situacij v učnih in svetovalnih situacijah odraslih udeležencev.

Na delavnici se boste seznanili s temeljnimi koncepti oziroma definicijami konfliktov ter s teoretičnimi vidiki teorije konfliktov. Spoznali boste najpogostejše konfliktne situacije v izobraževanju in svetovanju in najpogostejše vrste odzivov na konflikte.

Naučili se boste izbrati najprimernejši odziv glede na vrsto konflikta, se seznanili z glavnimi tehnikami obvladovanja konfliktov ter katere tehnike uporabljati v določenih situacijah. Spoznali boste tudi pomen ugotavljanja vzroka konflikta in iskanja rešitve ter strategije za pripravo na reševanje konfliktnih situacij.

Delavnico bo vodila Sandra Bohinec Gorjak, univ. dipl. komunikologinja, zunanja sodelavka Andragoškega centra, izkušena izvajalka komunikacijskih treningov o učinkoviti medsebojni komunikaciji, razreševanju konfliktov, timskem delu, motivaciji med zaposlenimi in osebnostnem razvoju.

Podrobnejše informacije o vsebini programa najdete v vabilu.

Vljudno vabljeni.

Prijavnica


Izobraževalna dejavnost ACS, datum izpisa: 29.01.2020, 03:42:42